galerii perdele

Galerii de perdele ușor de montat

Te-ai săturat de galeriile de perdele grele care stau să cade în orice clipă? Alege galeriile de perdele confecționate din materiale plastice care nu pot fi deosebite ca model de cele din lemn sau metale, dar sunt de 2-3 ori mai ușoare.

Galeriile de perdele pot fi atracția camerei cu un ansamblu de perdea și draperie ingenios ales. Dar în același timp poate fi un calvar montarea perdelelor dacă nu este bine fixată și există pericolul să se prăbușească. Care ar fi motivul pentru care o galerie este instabilă?

Galeriile de perdele sunt fixate cu ajutorul a doua console. Consolele sunt prinse cu dibluri în pereți. Dacă acestea nu sunt corect introduse în perete sau nu sunt suficient strânse pot să se clatină conferind o instabilitate continuă.

Sunt situații limită când peretele nu este destul de rezistent pentru prinderea consolelor, pereți din ghips carton, pereți din cărămidă veche care se sfărâmă și nu oferă stabilitate. În aceste cazuri se recomandă montarea galeriilor ușoare sau folosirea altor sisteme cum ar fi: șine de tavan sau bare de vitraj.

Print Friendly, PDF & Email