Glutation contra radicali liberi

Multi stim, ca radicalii liberi chimici provoaca imbolnavirea de cancer. Molecula glutation poate neutraliza radicalii liberi, astfel sansa aparitiei cancerului scade semnificativ. In stare naturala aceasta substanta se gaseste in diferite fructe si legume, in tesuturi vegetale si animale, in alimentele cu continut de albimune gasim glutation in cantitati mari.

Trebuie sa stim insa, ca prin gatirea eficienta acestui substante se reduce. Totusi, este cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant al corpului uman. Deodata cu trecerea varstei nivelul acestei substante vitale scade in sistemul de aparare.

Dar puteti afla totul despre caracteristicile acestei substante pe pagina web cancertratament.info, unde gasiti si preparatul glutation sub forma de injectii. Efecte secundare daunatoare ale acestui preparat nu se cunosc. Dar cu grija, pentru ca niciodata nu poate fi amestecat nici cu vitamina C, nici cu vitamina B17 in forma injectabila! Informati-va despre glutation, care va poate ajuta mult!

Print Friendly, PDF & Email