Browse Category: Servicii

La ce este buna masina de debitat cu plasma

O tabla metalica nu este usor de prelucrat, mai ales daca grosimea tablei ajunge la dimensiuni considerabile. Sunt mai multe tipuri de utilaje care pot transforma o tabla de otel in semifabricat, dar cel mai des este folosita masina de debitat cu plasma. Masina CNC de debitat cu plasma poate debita tabla de otel cu costuri rezonabile si cu precizie mare pana la 32 mm. Peste aceasta grosime este recomandata folosirea masinilor CNC cu debitare cu oxigaz.

Costurile procesului de debitare cu plasma

Debitarea metalelor feroase se poate executa folosind metoda clasica de taiere cu oxigaz. Insa exista situatii cand aceasta metoda de debitare nu se poate folosi din cauza limitarilor impuse de procedeu.

Folosirea oxigazului la materiale neferoase este periculoasa din cauza reactiilor explozive produse cu oxiacetilena. La aceste materiale se foloseste procedeul de debitare cu plasma. Masinile CNC cu debitare cu plasma sunt potrivite pentru taierea materialelor neferoase cat si pentru taierea otelului inoxidabil.

Componente CNC din surse sigure

Toata lumea stie ca aparatele electrocasnice au o durata de viata prestabilita care depinde in mare masura de anduranta componentelor din care sunt alcatuite. Acest lucru nu este diferit nici in cazul utilajelor. Masinile CNC sunt alcatuite din mai multe subansamble care periodic au nevoie de mentenanta si service. La aceste verificari se va constata ca anumite componente CNC sunt uzate si, pentru o buna functionare a aparatului, piesele trebuie inlocuite.

Promovare site prin reguli stricte, dar cunoscute

În businessul online există multe amănunte, de care cineva tot timpul trebuie să se ocupe. În principiu, în serviciile de promovare site trebuie diferențiate două ramuri diferite, un site recent creat trebuie tratat altfel, decât o pagină web existentă de ceva vreme. Indiferent de vechimea paginii web este nevoie de promovare site, dar abordarea este complet diferită. Optimizarea unui site nou din punct de vedere SEO este foarte simplă, fiindcă fiecare indicator se poate controla chiar din faza de proiectare.